Carel de Vries heeft ruime ervaring in het verzorgen van trainingen in de onderwijssector: van voortgezet onderwijs, MBO tot HBO. Hij geniet van het verder professionaliseren van een onderwijsteam. En ook van individueel coachen waarbij we de diepte ingaan. Met als resultaat: mensen tot hun recht laten komen, meer doen in minder tijd en meer plezier in je werk! Carel kiest daarbij voor een heel praktische insteek die heel goed aansluit bij de werkzaamheden van docenten, teammanagers en directeuren in het onderwijs. Met veel praktijkvoorbeelden, concrete opdrachten en waar de humor niet ontbreekt.

  • Klaas ter Veen

    Leidinggevende, De Meerwaarde, Barneveld


    De adviezen van Carel de Vries in de timemanagement training hebben me goed geholpen. De aanpassing van het werken met de mail levert veel tijdwinst op. De training ging verder dan alleen time management, dat heeft me veel opgeleverd.

  • Marjolein Willemsen

    Voormalig rector CSG Het Streek, Ede


    “Een (te) volle agenda kun je deels zelf voorkomen door goed vooruit te kijken. Deze cursus geeft o.a. daarvoor veel handvatten. Ik bouw nu ook “rustmomenten” in in mijn agenda en sluit iedere week af met een afgewerkte lijst van werkzaamheden. Dat geeft veel ruimte en rust in mijn hoofd.”